blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG xhoust
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
Xhoust



Brány Skeldalu [Retro]
pridal Xhoust 3.1. 2010 o 20:54



Brány Skeldalu Retro

 

Asi tak týžden dozadu som si nainštaloval a prešiel hru Brány Skeldalu jeden z najlepších titulov v zlatej dobe RPG a Dungeonov.

 

Pôvodna hra bola vytvorená firmou Napoelon Games v roku 1998,neskôr bola urobená konverzia na Windows ale inou firmou. Takže,ja osobne si na tejto hre najviac pamätám veľmi peknú kreslenú gafiku,rozmanitosť kúziel a nepriateľov ale najviac skvelý príbeh o troch,neskôr 6, bojovníkoch ktorý musia zachrániť svet pred skazou,trochu klišé ale veľmi dobre podané :)

 

Neviem ako u vás,ale ja som hru prešiel bez návodu alebo cheatov,dalo to zabrať ale dokázal som to,čo bolo hrozne tažké pretože dosť často som zabudol ukladať a potom som musel niesť následky (napr. som asi pri 35-45 % splnení hry som sa vrátil skoro na začiatok :D).Prvé kompletné prejdenie hry trvalo asi 3 týždne,bol som veľmi mladý a to proces výrazne spomaľovalo,aj napriek tomu som to dokázal a ako prvý z našej triedy,kde bola táto hra megahit, som ju prešiel.Bol som na to patrične hrdý lebo to bola pomerne náročna a dlhá hra.

 

Škoda ze doba ked vznikali hry ako Brány Skeldalu vychádzali je dávno za nami a leľa firiem sa snaži urobiť hru čo najlepšie po grafickej stránke a na príbeh sa pri mnohých tituloch zabúda,nechem zhadzovať niaké terajšie hry, ale mám pocit že hry ktoré mali lepší príbeh ako grafiku alebo hratelnosť už neexistujú,ale ako sa hovorí čo bolo bolo,musíme sa pozerať dopredu a dúfať že raz príde hra ktorá ma pohltí svojím príbehom ako kedysi dávno Brány Skeldalu :)

 

 

 



Prístupov 2782
Kvalita článku
(100%) hlasov 2

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
World Of Tanks Súťaž 2.
[ 8.3.2013] (príspevkov 0)
World Of Tanks Súťaž
[ 7.2.2013] (príspevkov 2)
A je to tu znovu
[ 20.12.2012] (príspevkov 0)
Brány Skeldalu [Retro]
[ 3.1.2010] (príspevkov 2)